Απολαύστε ένα (Εικονικό) Αθλητικό Καλοκαίρι

20 Αυγούστου, 2020

Η απόλαυση του καλοκαιριού συντροφιά με τα αγαπημένα σας αθλητικά γεγονότα καθίσταται κάπως πιο περίπλοκη τη φετινή σεζόν. Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, έχουν σημειωθεί αρκετές ακυρώσεις και αναβολές αθλητικών διοργανώσεων. Παγκοσμίως αναγνωρισμένες διοργανώσεις όπως το EURO 2020 και το τουρνουά τένις Wimbledon, πιθανότατα θα μεταφερθούν για το 2021. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φέρετε τον αθλητισμό στα καλοκαιρινά σας σχέδια. Από διάφορες συμβουλές για το πού θα βρείτε κλασσικά κορυφαία στιγμιότυπα, έως εύχρηστα online εργαλεία που φιλοξενούν τις πιο πρόσφατες βαθμολογίες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μην χάσετε επαφή με τα αθλητικά δρώμενα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Αναβίωση κλασσικών στιγμών

Παρόλο που μπορεί να σας έχει λείψει η ζωντανή εμπειρία θέασης των αγαπημένων σας αθλητών, πολλοί μεγάλοι οργανισμοί έχουν ανοίξει τα online αρχεία τους δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξαναζήσετε ιστορικές στιγμές. Είτε θέλετε να δώσετε το έναυσμα σε φίλους για ατέλειωτες συζητήσεις όσον αφορά μερικές από τις πλέον καθοριστικές στιγμές (μήπως θυμάστε το ΄χέρι του Θεού’;), είτε να περάσετε χαλαρές οικογενειακές στιγμές βλέποντας τις καλύτερες τελετές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ορίστε μερικές από τις κορυφαίες ιστοσελίδες που μπορείτε να επισκεφθείτε:

  • FIFA TV – επίσημος κόμβος στο YouTube για κλασσικά κορυφαία ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα
  • Olympic Channel – επίσημη μετάδοση (livestream) των καλύτερων στιγμών από προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες
  • PGA Tour – ειδικά διαμορφωμένο κανάλι που φιλοξενεί τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα από αγώνες γκολφ

Μείνετε ενημερωμένοι

Με την εισαγωγή αθλητικών διοργανώσεων όπου τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου UEFA Champions League, κυκλοφορούν πολλά online εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να ενημερώνεστε για τα πιο πρόσφατα νέα και αποτελέσματα. Το Twitter Topics είναι ένα φοβερό εργαλείο για να ακολουθείτε διοργανώσεις σε πραγματικό χρόνο και το οποίο σας δίνει απίστευτη ευελιξία, αφού εμφανίζει ενημερώσεις μόνο για το άθλημα που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν επίσης ορισμένες φανταστικές εφαρμογές, όπως οι The Bleacher Report και LiveScore, οι οποίες σας προσφέρουν χρήσιμα ψηφιακά ευρετήρια για τους τελευταίους αγώνες.

Αναπαράσταση αθλητικών διοργανώσεων

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να δημιουργήσετε τις δικές σας αθλητικές αναμνήσεις; Η αναδημιουργία εμβληματικών στιγμών από το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Εάν είστε μανιώδεις gamer, κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών όπως τα FIFA 20 και Madden NFL 20 σας δίνουν τη δυνατότητα να ξαναζωντανέψετε κλασσικές ομάδες από την άνεση του καναπέ σας. Εάν νιώθετε δημιουργικοί, πάρτε το smartphone σας και βρείτε έναν ασφαλή, ανοιχτό χώρο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια δοκιμασία την οποία θα κοινοποιήσετε σε φίλους ή ακόμα και να κάνετε μια παρωδία των αγαπημένων σας στιγμών από τον χώρο του αθλητισμού!

Κρατώντας τους δορυφόρους σε «αθλητική τροχιά»

Γνωρίζατε ότι σας παρέχουμε επαγγελματική υποστήριξη ευρυζωνικών δορυφορικών συνδέσεων για σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις; Καλύπτουμε τα πάντα, από το Εθνικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης και τα διάφορα τουρνουά Πετοσφαίρισης στην Ιταλία, έως Αγώνες Κρίκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο και όλα αυτά με τις επαγγελματικές δορυφορικές υπηρεσίες μας, ώστε να μην χάσετε καμία αθλητική διοργάνωση. Προσφάτως, εφοδιάσαμε την Ομοσπονδία Κρίκετ της Αγγλίας και της Ουαλίας με αυτόματα συστήματα κεραιών για τη μετάδοση του Γυναικείου Τουρνουά Κρίκετ μέσω δορυφορικού ίντερνετ. Πρόκειται για μια ιδανική λύση για τους συγκεκριμένους αγώνες, αφού το σύστημα αυτό προσφέρει εύκολη εγκατάσταση, δεν απαιτεί κάποια υπάρχουσα υποδομή και υποστηρίζεται από το σύστημα πληρωμής ανάλογα με τη χρήση (pay-as-you-go). Με απλά λόγια, ο εκάστοτε φορέας εκπομπών πληρώνει μόνο για τον χρόνο και τα δεδομένα που καταναλώνει.

Δεδομένων των συνθηκών και κατά γενική ομολογία, το φετινό καλοκαίρι υστερεί κάπως σε αθλητικές διοργανώσεις. Αυτό ωστόσο δεν σας εμποδίζει από το να θυμηθείτε αξέχαστα αθλητικά στιγμιότυπα του παρελθόντος ή να δημιουργήσετε τις δικές σας αναμνήσεις και να τις μοιραστείτε online.