Απόλαυση στις διακοπές σας

29 Ιουλίου, 2020

Η bigblu παρουσιάζει ευέλικτα πακέτα δορυφορικού Internet για εξοχικές κατοικίες.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι περιορισμοί αίρονται σταδιακά, έτσι μπορούμε επιτέλους να αποδράσουμε στα εξοχικά μας για διακοπές.

Πολλοί από τους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν εξοχικά και επιθυμούν να απολαύσουν και εκεί τα οφέλη της σύνδεσης στο Internet, αλλά με την πρόσθετη ευελιξία να σταματούν και να ξεκινούν τη σύνδεση όταν τους χρειάζεται.

Η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση είναι η ιδανική λύση με πανεθνική κάλυψη, δεδομένα, ταχύτητες έως 50 Mbps, ενώ τώρα με τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της υπηρεσίας, θα είναι ακριβώς όπως στο σπίτι, μόνο κάπου πιο ξεκούραστα.

Πόσο κοστίζει;

Οι πελάτες καταβάλλουν μια προκαταβολή για την κάλυψη του κόστους και της αποστολής του εξοπλισμού, του τέλους ενεργοποίησης και του (προαιρετικού) τέλους εγκατάστασης. Σας δίνουμε ένα κυλιόμενο συμβόλαιο 1 μήνα. Εσείς απλά επικοινωνείτε μαζί μας όταν θελήσετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας ή να την ενεργοποιήσετε ξανά (τέλος επανενεργοποίησης 10 €).

Στην bigblu συνδέουμε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη για πάνω από μια δεκαετία, γιατί λοιπόν να μην γίνετε και εσείς ένας από τους χιλιάδες πελάτες μας σε όλη την ήπειρο που απολαμβάνουν ό,τι έχει να προσφέρει το Internet.

bigblu – ευρυζωνική σύνδεση που πάει παραπέρα

100% κάλυψη. Διατίθεται πανεθνικά με εγκατάσταση από επαγγελματία ή εύκολη αυτοεγκατάσταση

Για σύνδεση καλέστε στο: 211 1981205