Συνεργασία με την bigblu – την παγκόσμια εταιρεία παροχής ευρυζωνικής σύνδεσης που πηγαίνει πιο μακριά

Εδώ και πάνω από μία δεκαετία, στόχος μας, σε συνεργασία με τους μεταπωλητές μας, είναι να κάνουμε τη γρήγορη ευρυζωνικότητα διαθέσιμη σε όλους, όπου και αν βρίσκονται. Η ειδικότητά μας είναι η παροχή εξαιρετικών ευρυζωνικών υπηρεσιών σε τοποθεσίες που βρίσκονται έξω από το πεδίο κάλυψης των συμβατικών ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, παρέχουμε το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης και την καλύτερη δυνατή σύνδεση internet στους 120.000 σημερινούς πελάτες μας παγκοσμίως, αλλά και στους νέους πελάτες που θα φέρετε στην οικογένεια της bigblu!

Εργαστήκαμε ακούραστα ώστε να άρουμε τους φραγμούς στις πωλήσεις χάρη σε μια ανανεωμένη στρατηγική εξυπηρέτησης και βελτιωμένες διαδικασίες και συστήματα. Θεωρούμε ότι πάνω από το 50% των νέων πελατών μας θα πρέπει να προέρχεται από μεταπωλητές και έμμεσα κανάλια και, ως εκ τούτου, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή να συνεργαστείτε μαζί μας προκειμένου να αξιοποιήσετε τη ζήτηση και να αποκτήσετε πρόσβαση στα εξαιρετικά προγράμματα προμηθειών που προσφέρουμε.

Δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση της επόμενης γενιάς – Ανεβάζοντας ταχύτητα

Όλα τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν απίστευτες ταχύτητες έως 50Mbps. Διασφαλίζουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις κατευθυντήριες οδηγίες της ASA, γεγονός που συνεπάγεται ότι οι ταχύτητες που αναφέρουμε σε όλες τις επικοινωνίες μας είναι πραγματικές.

Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα φτάνει έως τα 16Mbps στο πακέτο Bronze, μέχρι τα 30Mbps στο Silver και μέχρι τα 50Mbps στο Gold, δηλαδή μεγαλύτερες ταχύτητες από πολλές ενσύρματες συνδέσεις που παραδοσιακά προσφέρουν άλλοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Επιπλέον, με 100% πανελλαδική κάλυψη, φτάνουμε σε σημεία που κανείς άλλος δεν μπορεί να φτάσει.

Άροντας τους φραγμούς στις πωλήσεις

Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουμε την πρόκληση να διευρύνουμε το ενδιαφέρον για δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση, λόγω του προκαταβολικού κόστους που απαιτείται για τον εξοπλισμό. Εμείς ακούσαμε τους πελάτες μας και αφαιρέσαμε το προκαταβολικό κόστος για τον ειδικό δορυφορικό εξοπλισμό μας. Οι πελάτες μας τώρα απλά ενοικιάζουν τον εξοπλισμό για τη διάρκεια του συμβολαίου τους*.

Modem 5€/μήνα

*Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του εξοπλισμού

Νέα προγράμματα με ταχύτητες παρόμοιες με εκείνες των οπτικών ινών

Μια γκάμα 3 προγραμμάτων για την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, από ελαφριά χρήση διαδικτύου που ξεκινάει από 24,90 € έως και τη χρήση πολλαπλών συσκευών και προβολή video συνεχούς ροής. Απαιτείται η σύναψη 12μηνου συμβολαίου.

Απλά και ελκυστικά προγράμματα προμηθειών

Είτε ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία πωλήσεων, που αποκαλείται SO (Sales Only – Πωλήσεις Μόνο) είτε για το σύνολο της διαδικασίας πωλήσεων (από τον εντοπισμό ευκαιριών έως την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση), που αποκαλείται SI (Sales & Installation – Πωλήσεις και Εγκατάσταση), εμείς έχουμε την κατάλληλη προμήθεια για εσάς.

Μοντέλο ιδιοκτησίας του πελάτη

Στην bigblu, οι μεταπωλητές επικεντρώνονται αποκλειστικά στο ρόλο τους κι εμείς στο δικό μας. Η bigblu διαχειρίζεται τη σχέση με τον πελάτη, την τιμολόγηση και την εξυπηρέτηση, επιτρέποντάς σας έτσι να επικεντρωθείτε στην εύρεση και προσέλκυση νέων πελατών. Ως αντάλλαγμα, πληρώνουμε ασυναγώνιστες προμήθειες πωλήσεων αλλά και εγκαταστάσεων, εάν τις ολοκληρώσετε εκ μέρους μας.

Δωρεάν υποστήριξη

(Δευ έως Παρ: 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.).

Προθεσμία υπαναχώρησης

Όλοι οι νέοι πελάτες που μας φέρνετε μέσω συνεργασίας SI / SO, προστατεύονται από μια προθεσμία υπαναχώρησης 14 ημερών.

Επιπρόσθετη υποστήριξη

Εκπαίδευση

Πλήρης και εκτενής εκπαίδευση πωλήσεων, περιλαμβανομένων των υποχρεωτικών δηλώσεων και απαιτήσεων συμμόρφωσης – Εκπαίδευση εγκατάστασης σε ενότητες
Επιλογή για διαδικτυακή ή επιτόπια εκπαίδευση
Μάρκετινγκ

Ενδιαφέρον υλικό μάρκετινγκ και προωθητικής επικοινωνίας για πωλήσεις εντός του καταστήματος έως τη στοχοποίηση και το ψηφιακό μάρκετινγκ

Η έμπειρη ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας για να στηρίξει τις φιλοδοξίες σας στον τομέα των πωλήσεων.
Πύλη Μεταπωλητών

Απλή online καταχώρηση παραγγελιών νέων πελατών.
Καταγράψτε τον αριθμό πελάτη και τα στοιχεία επικοινωνίας.
Παρακολουθήστε τους όρους του συμβολαίου, τις αναβαθμίσεις και τις ημερομηνίες λήξης.
Πρακολουθήστε τα τιμολόγια σας.
Αποκτήστε πρόσβαση στους Οδηγούς και τις Συχνές Ερωτήσεις για την ευρυζωνική τεχνολογία.
Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με επιχειρηματικά θέματα και την εταιρεία μας.

Κάντε το πρώτο βήμα: Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στο ξεκίνημά σας τηλεφωνικά στο 2111981205 (επιλογή 5).