Κάνουμε την Υπέρβαση για να Σας Κρατήσουμε Συνδεδεμένους

10 Ιουνίου, 2020

Με κυρίαρχο το αίσθημα ανησυχίας γύρω από την πανδημία COVID-19 ανά την υφήλιο και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που πάνε να γίνουν η καινούρια κανονικότητα, εδώ στην bigblu έχουμε εξελίξει τις υπηρεσίες μας και εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να σας κρατήσουμε συνδεδεμένους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ενώ παράλληλα έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους συνεργάτες μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ομάδα των ειδικών μας που εργάζεται σκληρά για να σας κρατήσει συνδεδεμένους:

Εγκαταστάσεις

Έχουμε αναθεωρήσει τη διαδικασία εγκαταστάσεων έτσι ώστε να συμβαδίζουμε με τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας που είναι επιφορτισμένοι με τις εγκαταστάσεις, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πελάτες μας να συνδέονται στις υπηρεσίες μας το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα, συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις κυβερνητικές οδηγίες, όσον αφορά τις μετακινήσεις και την κοινωνική απόσταση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο συνήθης χρόνος υλοποίησης μιας επαγγελματικής εγκατάστασης ενδέχεται να είναι περισσότερος από τον αναμενόμενο. Ωστόσο, εάν είστε νέος πελάτης και θέλετε ο εξοπλισμός σας να εγκατασταθεί από έναν τεχνικό, τότε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πακέτα και Επιλογές Αναβάθμισης Δεδομένων

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο πακέτο και ότι αυτό που έχετε επιλέξει ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας με επάρκεια δεδομένων για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ό,τι χρειάζεστε online.

Το δίκτυο μας δεν εξαρτάται από υφιστάμενες οπτικές ίνες ή καλωδιακή υποδομή και αυτό σημαίνει ότι παρέχουμε 100% κάλυψη σε όλη την επικράτεια. Ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας σας, μπορούμε να σας συνδέσουμε στα ‘οικιακά πακέτα ευρυζωνικής σύνδεσης’ μας. Διαθέτουμε μια σειρά επιλογών που καλύπτουν διάφορες ανάγκες, από απλή περιήγηση στο διαδίκτυο από μέλη της οικογένεια σας, έως streaming ταινιών σε συστηματική βάση. Μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες στο σπιτικό σας.

Με τα ‘επαγγελματικά πακέτα ευρυζωνικής σύνδεσης’, παρέχουμε συνδεσιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό. Η διαδικασία αναβάθμισης έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επιλέξετε το πακέτο της αρεσκείας σας και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με ένα μέλος από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να αναλάβει τα περαιτέρω.

Πολλά απ’ αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση δεδομένων από τα μεσάνυχτα έως τις 6 π.μ., οπότε μπορείτε να συνδέεστε ελεύθερα στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να καταναλώνετε τα δεδομένα από το υπάρχον πακέτο σας. Αυτό αποτελεί ιδανική λύση εάν είστε νυχτερινός τύπος ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε λήψη αρχείων μεγάλου μεγέθους.

*Όλα τα πακέτα χρησιμοποιούν σταθερή διεύθυνση ΙΡ και διαθέτουν πακέτο δεδομένων 

Εξυπηρέτηση & Υποστήριξη Πελατών

Ακολουθώντας πιστά τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης όσον αφορά την κοινωνική απόσταση, έχουμε εφαρμόσει ένα σύστημα εξ αποστάσεως εργασίας για πολλές από τις λειτουργίες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών και της τεχνικής υποστήριξης. Αυτό συμβαίνει ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε συνδεδεμένη ως εταιρεία και ότι θα παράσχουμε στους πελάτες μας την υποστήριξη που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερους χρόνους αναμονής και σας παρακαλούμε να το λάβετε υπόψη σας όταν αναζητάτε υποστήριξη.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μας χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Να είστε βέβαιοι ότι δουλεύουμε σκληρά για να σας κρατήσουμε συνδεδεμένους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εάν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, η ομάδα υποστήριξης μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 211 1981205. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bigbluinternet.gr.