Ο οδηγός της bigblu για (εικονικά) χρόνια πολλά

30 Ιουνίου, 2020

Παρόλο που τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχουν χαλαρώσει σε πολλές χώρες, οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγονται ακόμα οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει επικείμενους εορτασμούς γενεθλίων. Ευτυχώς όμως, υπάρχει μια σειρά από διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία, τα οποία σας προσφέρουν διασκεδαστικούς και μοναδικούς τρόπους να γιορτάσετε χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε πάρτι γενεθλίων για κάποιο φίλο ή συγγενή, έφτασε η στιγμή να γίνετε δημιουργικοί με τον εύχρηστο εικονικό οδηγό μας! Από εξατομικευμένες ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες (e-cards), έως ομαδικό σβήσιμο των κεριών της τούρτας (μέσω βιντεοκλήσης), έχουμε συγκεντρώσει μερικές άριστες συμβουλές για να γιορτάσετε τα τέλεια εικονικά γενέθλια και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

 

Ηλεκτρονικές Ευχετήριες Κάρτες (Ecards)

Οι ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες, εκτός από φιλικές προς το περιβάλλον, συνιστούν έναν υπέροχο τρόπο για να στείλετε τις πιο εγκάρδιες ευχές σας στο άτομο που γιορτάζει, προσθέτοντας ταυτόχρονα τη δική σας προσωπική πινελιά. Οι ψηφιακές κάρτες γίνονται ολοένα πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα διαθέτουν απόλυτη ευελιξία στο σχεδιαστικό κομμάτι και δυνατότητα εξατομίκευσης με κινούμενο φόντο που προσδίδει ζωντάνια στις ευχές σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς παρόχους ηλεκτρονικών ευχετήριων καρτών για να ξεκινήσετε:

https://www.hallmarkecards.com/

https://www.paperlesspost.com/

 

Θεματικές Βιντεοκλήσεις

Τις προηγούμενες ημέρες ή τη μεγάλη μέρα, οργανώστε μια ομαδική βιντεοκλήση για να απολαύσετε τον εορτασμό των γενεθλίων όλοι μαζί. Ο καθορισμός ενός θέματος εκ των προτέρων είναι ο ιδανικός τρόπος για να απογειώσετε τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων, να δώσετε μια καλή αφορμή για να ξεκινήσουν διασκεδαστικές συζητήσεις και μοναδικές ευκαιρίες για αστείες φωτογραφίες. Μερικά ενδεικτικά θέματα θα μπορούσαν να είναι τα εξής: δείπνο με μαύρη γραβάτα, φανταχτερά ρούχα που επιλέγονται βάσει κάποιου αγαπημένου βιβλίου ή ταινίας, ή ακόμα και πάρτι με χορό στο σπίτι. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι απεριόριστες, οπότε κάντε τον προγραμματισμό σας!

 

Ειδικές Παραδόσεις Φαγητού

Γενέθλια χωρίς κεράσμα δεν γίνονται… Η αποστολή μιας εξατομικευμένης τούρτας ή γλυκών είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σκορπίσετε χαμόγελα. Είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα ώστε να στηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις όπου μπορείτε να βρείτε πληθώρα μοναδικών και πρωτότυπων δώρων. Τι θα λέγατε για ένα λαχταριστό τσίζκεϊκ; Κάντε έρευνα στις ανεξάρτητες μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας και εκμεταλλευτείτε τις επιλογές παράδοσης πόρτα πόρτα.

 

Ηχογραφημένα Μηνύματα

Ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» με ένα εξατομικευμένο ηχογραφημένο μήνυμα! Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας παραγωγός βίντεο για να δημιουργήσετε το δικό σας ευχάριστο μήνυμα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλά χρήσιμα online εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είτε θέλετε να προσθέσετε φίλτρα, είτε να συνδυάσετε ξεχωριστά βίντεο από φίλους και συγγενείς, εδώ θα βρείτε μερικά εύχρηστα εργαλεία για τη δημιουργία του τέλειου βιντεομηνύματος για κάθε εορτασμό γενεθλίων:

https://www.vidday.com/

https://animoto.com/make/happy-birthday-videos

 

Εξατομικευμένες Λίστες Αναπαραγωγής 

Είτε το άτομο που γιορτάζει είναι λάτρης της acid τζαζ, είτε της cheesy ποπ, οι πάροχοι συνεχούς ροής μουσικής (streaming) σας διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό να συνθέσετε τη δική σας εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής, γεγονός που αποτελεί την τέλεια προσθήκη στη λίστα δώρων για τα γενέθλια κάθε φίλου ή συγγενή. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λίστες αναπαραγωγής για να πάρετε έμπνευση, εξατομικευμένες λίστες με το αντίστοιχο όνομα, καθώς και διακοσμητικά στοιχεία που προσδίδουν μια προσωπική πινελιά. Εξερευνήστε τις απίστευτες δυνατότητες που σας προσφέρει μια λίστα αναπαραγωγής μέσα από πλατφόρμες όπως οι Spotify και SoundCloud και ξεκινήστε τη δημιουργία της δικής σας λίστας σήμερα κιόλας!

Αυτές είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας σε περίπτωση που θέλετε να γιορτάσετε εικονικά τα γενέθλια κάποιου κοντινού σας ανθρώπου με αξέχαστο τρόπο. Μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σωματικά μαζί τη συγκεκριμένη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μας δίνεται η δυνατότητα να παραμείνουμε συνδεδεμένοι και να διοργανώσουμε τον εορτασμό γενεθλίων με ξεχωριστό τρόπο, με στόχο να αποκτήσουμε πολλές ευχάριστες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή. Εδώ στην bigblu, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε πραγματικότητα τις εικονικές συνδέσεις, έτσι ώστε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γιορτάσετε όλοι μαζί. Μάθετε περισσότερα εδώ.