ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα Γενιά Δορυφορικής Ευρυζωνικής Σύνδεσης

Ευρυζωνική Σύνδεση για Επιχειρήσεις, για να βρίσκεστε πάντα στην πρώτη γραμμή της αγοράς

Η Bigblu συνδέει την επιχείρησή σας, όταν οι άλλοι δεν μπορούν. Για πάνω από 10 χρόνια, καταφέρνουμε και ξεπερνάμε τα όρια των συμβατικών δικτύων τηλεπικοινωνίας, βοηθώντας ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικούς οργανισμούς να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Από συστήματα EPOS σε μικρά επαρχιακά καταστήματα, μέχρι συστήματα αδιάλειπτης παρακολούθησης ηλιακών πάρκων, η Bigblu βοηθάει τις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τη δυναμική τους, κάνοντας το αδύνατο, δυνατό.

Πιο Προσιτό από Ποτέ

Διατηρήστε ανταγωνιστική την επιχείρησή σας με γρήγορη και σταθερή ευρυζωνική σύνδεση, ξεκινώντας από την πιο χαμηλή τιμή που είχαμε ποτέ, μόνο με 34,90€ τον μήνα (χωρίς ΦΠΑ). Εξοικονομώντας μέχρι και 180€ από τον εξοπλισμό, δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια ευρυζωνική σύνδεση. Η BigBlu προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων.

Εγγύηση και Αξιοπιστία

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Είτε παρακολουθείτε απομακρυσμένα την ασφάλεια του χώρου σας, με συστήματα CCTV, είτε διασφαλίζετε την επιχείρησή σας σε περίπτωση απώλειας της κύριας σύνδεσης δικτύου, είτε απλά οι συμβατικές υπηρεσίες δικτύου δεν μπορούν να σας καλύψουν, η Bigblu σας εξασφαλίζει την εγγύηση που χρειάζεστε με αξιόπιστη και εξελιγμένη τεχνολογία σύνδεσης, στην οποία μπορείτε να βασίσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Καλέστε μας στο 211 198 1205 και ένας σύμβουλός μας, θα σας προτείνει τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Όλα τα εταιρικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν μια στατική IP, με την επιλογή για αγορά πρόσθετων IP, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με ένα εταιρικό πρόγραμμα, η χρήση σας θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με τα οικιακά προγράμματα, έτσι ώστε να απολμβάνετε τις γρηγορότερες δυνατές ευρυζωνικές ταχύτητες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ προβλHματα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ προβλHματα

14 ημέρες εγγύηση χωρίς προβλήματα

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Χάρη στη δορυφορική τεχνολογία, σας προσφέρουμε σύνδεση σε περιοχές που άλλοι δεν φτάνουν.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ένα αξιόπιστο δίκτυο μηχανικών σάς βοηθάει να συνδεθείτε

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εξασφάλιση ευρυζωνικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας σε πελάτες

Εγγyηση καλyτερης τιμHς

Εγγyηση καλyτερης τιμHς

Εάν βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για τα πακέτα μας, θα σας χαρίσουμε τη διαφορά – εγγυημένα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε οι ειδικοί στα θέματα σύνδεσης. Είμαστε μια εταιρεία η οποία συνδέει ανθρώπους, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέροντας πρόσβαση σε internet υψηλής ταχύτητας σε δυσπρόσιτες περιοχές μέσω αστραπιαίας δορυφορικής συνδεσιμότητας. Αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε σύνδεση σε όσους δεν είχαν μέχρι τώρα. Η καλύτερη σύνδεση ανοίγει νέες απεριόριστες ευκαιρίες, εκμεταλλευτείτε τις!

Σε μια προσπάθεια να υπερβούμε τα στενά όρια της συμβατικής τεχνολογίας, εργαζόμαστε ακούραστα για να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον πλανήτη μπορούν να βασίζονται σε εμάς για να έχουν τη σύνδεση που τους αξίζει και πρόσβαση σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εκείνους.

bigblu. Συνδεθείτε