ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Σε περίπτωση λάθους από την πλευρά μας, το οποίο επιθυμείτε να αναφέρετε, το παράπονό σας θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αυτό το έγγραφο εξηγεί τα βήματα που ακολουθούμε για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονά σας μέσω τηλεφώνου, email, επιστολής ή της ηλεκτρονικής μας φόρμας, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Βήμα 1

Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να εκφράσετε το παράπονό σας, μέσω τηλεφώνου, email, επιστολής ή της ηλεκτρονικής μας φόρμας στη σελίδα «Επικοινωνία».
Ένας μέλος από την ομάδα πρώτης γραμμής θα συγκεντρώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το παράπονό σας και τον τρόπο διευθέτησής του.
Σκοπός της ομάδας μας είναι να επιλύσει το πρόβλημα απευθείας με εσάς, ιδανικά κατά τη διάρκεια της αρχικής τηλεφωνικής επικοινωνίας ή, εάν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, μέσω email, εντός 5 εργάσιμων ημερών. Αν δεν καταφέρουν να διευθετήσουν το πρόβλημα σε ικανοποιητικό βαθμό, θα απευθυνθούν στον επικεφαλής της ομάδας τους για περαιτέρω ενέργειες.

Βήμα 2

Αν ο επικεφαλής της ομάδας δεν είναι άμεσα διαθέσιμος, θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας εντός 3 εργάσιμων ημερών για την επίλυση του προβλήματος. Αν δεν καταφέρουν να σας μιλήσουν απευθείας, θα επικοινωνήσουν μαζί σας γραπτώς επεξηγώντας τα προβλήματα που εντοπίστηκαν και τα πιθανά βήματα για την αποκατάστασή τους.

Βήμα 3

Στη σπάνια περίπτωση που πάλι δεν θα καταφέρουμε να βρούμε από κοινού μια λύση, έχετε τη δυνατότητα να παραπέμψετε το παράπονο στον προϊστάμενο του τμήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε την τελική απάντηση γραπτώς εντός 10 εργάσιμων ημερών, μαζί με νέες συνιστώμενες ενέργειες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την

Bigblu

800 848 1449

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

email: info@bigbluinternet.gr

Ταχυδρομική διεύθυνση:

Broadband House

108 Churchill Rd

Bicester

OX26 4XD

UNITED KINGDOM