ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ INTERNET ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΡ

17 Αυγούστου, 2017

Οι μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών απευθύνονται με κλειστά μάτια στον Kriss The Dish Brown από την ομώνυμη ταινία. Και εκείνος με τη σειρά του απευθύνεται στην Bigblu για την πλέον κατάλληλη δορυφορική τεχνολογία.

Η τελευταία προσθήκη στον στόλο των δορυφορικών υπηρεσιών του Kriss είναι το καινούριο του πλήρως εξοπλισμένο φορτηγό δορυφορικής συλλογής ειδήσεων (SNG). Αυτό το πολυδύναμο όχημα παρέχει στην εταιρεία του Kriss, τη Film Wifi, τη δυνατότητα να εξασφαλίζει λύσεις μετάδοσης και παραγωγής στους πελάτες της σε δυσπρόσιτα και αφιλόξενα εδάφη.

Η Bigblu προσφέρει δορυφορική τεχνολογία ευρυζωνικής σύνδεσης βοηθώντας τις εταιρείες παραγωγής να διατηρούν τη σύνδεσή τους ακόμα και στις πιο απομονωμένες περιοχές

bigblu broadband offers satellite broadband technology to help film production companies stay in touch no matter how rural

Ο Kriss Brown της Film Wifi έχει εμπλουτίσει το οπλοστάσιο δορυφορικού εξοπλισμού (Film Wifi)

Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός εάν στους πελάτες σας ανήκουν εταιρείες κινηματογραφικής παραγωγής που είναι υπεύθυνες για ταινίες blockbuster, όπως η Spectre (James Bond), η Επικίνδυνη Αποστολή, Η Μυστική Υπηρεσία και η Δουνκέρκη.

Η δύναμη και η σημασία της εμπειρίας του Kriss στη δορυφορική τεχνολογία αρκεί για να σας πείσει ότι οι επιλογές του είναι αξιόπιστες.

Ενδεικτικά, ο Kriss ήταν μεταξύ άλλων υπεύθυνος να διασφαλίσει ότι ο George Clooney και η Sandra Bullock θα μπορούσαν να βλέπουν δορυφορική τηλεόραση όταν κατασκήνωναν στη μέση του πουθενά. Ο Kriss επίσης ήταν το άτομο που βοήθησε τον Sol Campbell να συνδεθεί δορυφορικά, ενώ το θρυλικό Camp Bestival δεν θα είχε καταφέρει να συνδεθεί στο διαδίκτυο χωρίς τον Kriss και την εταιρεία του.

Η Film Wifi έχει στην κατοχή της μεγάλο απόθεμα δορυφορικών πιάτων για την υποστήριξη κινηματογραφικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το φορτηγό του Kriss διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, καθώς και κρεβάτια, για να μπορεί η εταιρεία του να εξασφαλίζει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σε συνεργεία παραγωγής συχνά σε απομακρυσμένες περιοχές. Ο ίδιος ο Kriss έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε: Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Νήσο Σκάι, Νήσο του Μαν, Νήσο Lundy, Ιρλανδία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Μάλτα, Ισπανία και Μαρόκο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης μέσω διαδικτυακής τηλεόρασης και δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης, επικοινωνήστε με τον Selwyn Petterson μέσω τηλεφώνου στο +44 (0)1869 222 900 ή μέσω email στη διεύθυνση  selwyn.petterson@bigblu.co.uk.