Η BIGBLU ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

26 Ιουνίου, 2018

Η Bigblu είναι πλέον ο νούμερο 1 πάροχος ευρυζωνικής σύνδεσης εναλλακτικής μορφής στην Ευρώπη. Φτάνουμε στα μέρη της Ευρώπης που δεν φτάνουν οι οπτικές ίνες και βοηθούμε περισσότερες από ποτέ οικογένειες και επιχειρήσεις να συνδεθούν με ευρυζωνικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας προσφέροντας υπηρεσίες με καλή σχέση ποιότητας-τιμής όπου κι αν βρίσκονται.

Ταπεινό ξεκίνημα
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 με την επωνυμία Satellite Solutions Worldwide για να παρέχει δορυφορικό ίντερνετ στα εξοχικά και τα σπίτια, καθώς και σε επιχειρήσεις στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία, όπου δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε συμβατικό ίντερνετ μέσω οπτικών ινών. Στην αρχή οι ταχύτητες λήψης και αποστολής της ευρυζωνικής σύνδεσης ήταν αργές και οι τιμές υψηλές. Ωστόσο, το 2010 χάρη σε μια νέα δορυφορική τεχνολογία πετύχαμε σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερες συνδέσεις και χαμηλότερες τιμές, εξασφαλίζοντας καλύτερους όρους συνεργασίας σε όλες τις πτυχές που έχουν σημασία για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Τεράστια άλματα
Από το 2010, η δορυφορική τεχνολογία συνέχισε να προχωρά με τεράστια άλματα με την bigblu να πρωτοπορεί σε κάθε βήμα. Ενώ η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση βρίσκεται στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας την τελευταία δεκαετία, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα τρόπων σύνδεσης, μεταξύ άλλων μέσω δορυφορικών δικτύων υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά γρήγορων σταθερών ασύρματων και αξιόπιστων δικτύων 4G, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούμε να σας συνδέσουμε στο ίντερνετ όπου κι αν βρίσκεστε.

Προσφέρουμε την καλύτερη εναλλακτική τεχνολογία ευρυζωνικής σύνδεσης για άτομα που έχουν πρόσβαση σε χαμηλές ταχύτητες internet ή, ακόμα χειρότερα, σε εκείνα τα άτομα που δεν έχουν καθόλου ευρυζωνική σύνδεση. Κατέχουμε ηγετική θέση στην προσπάθεια γεφύρωσης του ψηφιακού χάσματος και διασφάλισης ότι η ψηφιακή επανάσταση δεν αφήνει κανέναν πίσω. Φτάνουμε στα μέρη της Ευρώπης που δεν καταφέρνουν να φτάσουν τα καλώδια.

Επιχειρηματική καταξίωση
Τον Μάιο του 2015, επτά χρόνια μετά τη σύσταση της εταιρείας ως Satellite Solutions Worldwide, εισηχθήκαμε στην Εναλλακτική Αγορά Επενδύσεων του χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Τότε αριθμούσαμε 10.000 πελάτες. Σήμερα, χάρη στον συνδυασμό οργανικής ανάπτυξης (με την πρόσληψη εξαιρετικά ταλαντούχων ατόμων στο δυναμικό μας και την επένδυση στην οικοδόμηση σχέσεων) και ανάπτυξης μέσω εξαγορών (αγοράζοντας ανταγωνιστές και καινοτόμους), η Bigblu αριθμεί 120.000 και πλέον πελάτες. Είμαστε ο μεγαλύτερος πάροχος δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet εκτός της Βόρειας Αμερικής και ο 4ος μεγαλύτερος στον κόσμο.

Διαρκής διεύρυνση των ορίων
Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης συνεργάζεται με εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να διευρύνει τα όρια του τεχνικά επιτεύξιμου στον τομέα της επικοινωνίας μέσω εναλλακτικών ευρυζωνικών συνδέσεων στις περιοχές που δεν υπάρχει ενσύρματη συνδεσιμότητα.

Αξιοπιστία υπηρεσιών
Εκτός από την παροχή σύνδεσης σε κατοικίες και επιχειρήσεις στην Ευρώπη, η Bigblu παρέχει αξιόπιστα συστήματα δορυφορικής μετάδοσης σε πελάτες-κολοσσούς, όπως το Sky News, το CNN, το BBC και το RTÉ. Αυτά τα συστήματα είναι σχεδιασμένα για χρήση σε ομάδες παραγωγής ή μετάδοσης κάθε τύπου, ενώ ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη, καθώς και σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές κινηματογραφικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, όπως η Spectre (James Bond), το Άλογο του Πολέμου και ο Captain America.

Σας συνδέουμε. Όπου κι αν βρίσκεστε.
Με τις σχέσεις που έχουμε με τα δίκτυα τα οποία παρέχουν τους δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη, μπορούμε να σας συνδέσουμε με την καλύτερη υπηρεσία, όπου κι αν βρίσκεστε. Η κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και η άρτια τεχνογνωσία μας συνδυάζονται με την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών. Από την πρώτη ερώτηση έως την εγκατάσταση, τη σύνδεση και τη μετέπειτα υποστήριξη, επιστρατεύουμε την τεχνογνωσία μας για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας αξιοποιούν στο έπακρο την ευρυζωνική τους σύνδεση.