ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ bigblu

Παρέχετε ήδη υπηρεσίες στην τοπική κοινότητα ή στους καταναλωτές; Γνωρίζετε ότι έως και 20% των πελατών σας ενδέχεται να έχουν ταχύτητα κάτω από 2 Mbps και να αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές λύσεις για ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση; Μπορείτε να βρείτε και άλλα άτομα που είναι εξίσου δυσαρεστημένα για τον ίδιο λόγο; Αν η απάντηση είναι «ναι» σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσθήκης δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης, η οποία παρέχεται από την bigblu στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών σας. Κάντε σήμερα αίτηση για να γίνετε μεταπωλητής bigblu και λάβετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε.

icon of ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Αυξήστε σημαντικά τη ροή των εσόδων στην επιχείρησή σας με ποσοστά τόσο επί του κλεισίματος συμφωνιών όσο και κυλιόμενα, τα οποία απολαμβάνετε καθ' όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

icon of ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με υποστήριξη 7 ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζουμε την ομαλή ροή των εργασιών σας, για να μπορείτε να επικεντρώνεστε ανενόχλητοι στην αύξηση των πωλήσεων.

icon of ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Προσθέστε παραγγελίες, ελέγξτε τις υπό εξέλιξη πωλήσεις και αποκτήστε πρόσβαση στο υλικό μάρκετινγκ και προϊόντος, με λίγα μόλις κλικ από την ειδική πύλη μας.

Επικοινωνία

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΟΝΟ

Η συνεργασία Πωλήσεων ΜΟΝΟ είναι η ιδανική λύση για οργανισμούς Πωλήσεων που επιθυμούν να επικεντρωθούν στο κλείσιμο συμφωνιών και να αφήσουν την Bigblu να διαχειριστεί την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση. Τα επίπεδα ποσοστών ποικίλλουν ανάλογα με το πακέτο. Η ευέλικτη λύση για μικρούς αλλά και μεγάλους όγκους πωλήσεων

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η συνεργασία Πωλήσεων και Εγκατάστασης είναι η ιδανική λύση για τους μεταπωλητές που επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους αποκτώντας έσοδα από εγκαταστάσεις. Ιδανική επιλογή για μεταπωλητές με δυνατότητες παροχής υπηρεσιών.