ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BIGBLU

Παρέχετε ήδη σχετικές υπηρεσίες; Γνωρίζετε ότι έως και 20% των πελατών σας ενδέχεται να έχουν εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες μέσω των συμβατικών τεχνολογιών και να αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές λύσεις για ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση; Μπορείτε να βρείτε και άλλα άτομα που είναι δυσαρεστημένα για τον ίδιο λόγο; Αν η απάντηση είναι «ναι» σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσθήκης της ευρυζωνικής σύνδεσης της Bigblu στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών σας. Κάντε σήμερα αίτηση για να γίνετε μεταπωλητής της bigblu και λάβετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε.

icon of ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Αυξήστε σημαντικά τα έσοδα της επιχείρησης σας με την πληρωμή προμηθειών ανά νέο πελάτη.

icon of ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με διαρκή υποστήριξη, διασφαλίζουμε την ομαλή ροή των εργασιών σας, για να μπορείτε να επικεντρώνεστε ανενόχλητοι στην αύξηση των πωλήσεων.

icon of ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Προσθέστε παραγγελίες, ελέγξτε τις υπό εξέλιξη πωλήσεις και αποκτήστε πρόσβαση στο υλικό μάρκετινγκ, με λίγα μόλις κλικ από την Πύλη Συνεργατών μας.

Επικοινωνία

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η σύναψη συνεργασίας Πωλήσεων είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να επικεντρωθούν στις πωλήσεις και να αφήσουν την Bigblu να διαχειριστεί την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση. Τα επίπεδα των προμηθειών ποικίλλουν ανάλογα με το πακέτο. Η ευέλικτη λύση για μικρούς αλλά και μεγάλους όγκους πωλήσεων.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η σύναψη συνεργασίας Πωλήσεων και Εγκαταστάσεων είναι η ιδανική λύση για τους μεταπωλητές που έχουν τη δυνατότητα παροχής τεχνικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων και επιθυμούν να γίνουν μέλη του ευρύτατου δικτύου εγκαταστατών μας.