Υπηρεσίες αυτόματης μεταγωγής δορυφόρου

Η Bigblu λύνει το πρόβλημα των διακοπών της σύνδεσης στο internet γρήγορα και εύκολα με εφαρμόσιμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Όταν, και όχι αν, διακοπεί η σύνδεση στο ίντερνετ διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες αυτόματης μεταγωγής δορυφόρου θα γεφυρώσουν το αναπόφευκτο κενό και θα περιορίσουν πιθανές οικονομικές απώλειες ή άλλα συμβάντα που πλήττουν τη φήμη σας.

Χάρη στη δορυφορική τεχνολογία, η επιχείρησή σας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια μιας αναπόφευκτης διακοπής της σύνδεσης στο internet, ενώ εσείς χρεώνεστε για τη χρήση της ευρυζωνικής σύνδεσης μόνο όταν προκύπτει διακοπή της σύνδεσης στο internet.

Οι λύσεις μας παρέχουν συνδεσιμότητα δικτύου ώστε να αποφεύγονται διακοπές στην παροχή της υπηρεσίας. Οι υπηρεσίες αυτόματης μεταγωγής δορυφόρου ενδέχεται να μην αναπαράγουν πάντα την ταχύτητα των εγκατεστημένων ινών, ωστόσο εγγυόμαστε συνεχή σύνδεση μέσω δορυφορικής τεχνολογίας, η οποία είναι αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική και χαμηλού ρίσκου, για να μπορεί η επιχείρησή σας να συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

«Σε έκθεσή της η εταιρεία ερευνών Opinium σε συνεργασία με το Imperial College London, αποκάλυψε ότι οι αγγλικές επιχειρήσεις είχαν κατά μέσο όρο συνολικά τρεις ημέρες διακοπής της σύνδεσης στο internet το 2017. Συγκεντρωτικά, αυτές οι διακοπές λειτουργίας επιβάρυναν την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου με 7 δις λίρες λόγω μείωσης της παραγωγικότητας και υπερωριών.»

Υπολογισμός της έκθεσης της επιχείρησής σας στο internet. Έχετε υπολογίσει ποτέ τον βαθμό εξάρτησης της επιχείρησής σας και των συστημάτων της από τη συνδεσιμότητα στο internet; Από εσωτερική επικοινωνία μέσω email, ασύρματη τηλεφωνία, παραγγελίες πελατών και παροχή πληροφοριών σε πελάτες έως υπηρεσίες πληρωμών, δοκιμές προϊόντων, λήψη δεδομένων και διαδικτυακές υπηρεσίες ζωτικής σημασίας.