Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα ενός προγράμματος Pro σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον χρήσης;
Τα τρία βασικά οφέλη για την επιχείρησή σας είναι τα εξής:

γενναιόδωρα προγράμματα δεδομένων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης συμπληρωματικών δεδομένων σε περιόδους απρόσμενα υψηλής χρήσης

(ii) δυνατότητα χρήσης εξ αποστάσεως CCTV μέσω του συστήματος δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης που επιβάλλει το άνοιγμα πυλών οι οποίες προσφέρονται μόνο με επαγγελματικό πρόγραμμα Pro, καθώς και

δυνατότητα χρήσης του συστήματος για σύνδεση με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς πρόσβασης σε ιδιωτικό δίκτυο και κοινής χρήσης δεδομένων εξ αποστάσεως μέσω δημόσιων δικτύων. Για κάτι τέτοιο, θα χρειαστείτε στατική διεύθυνση IP, η οποία παρέχεται με προγράμματα Pro.

Συνιστούμε να ενημερώνετε πρώτα την ομάδα υποστήριξης για όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να αποφασίζουμε από κοινού το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στα δεδομένα σας.

Υπάρχουν περιορισμοί στην ευρυζωνική σύνδεση της Bigblu τους οποίους θα έπρεπε να γνωρίζω;
Πολύ λίγοι. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, τα προγράμματά μας συνδέονται άμεσα με λειτουργικά συστήματα Apple™, Linux™, Unix™ ή Windows™. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δορυφορική τεχνολογία θέτει περιορισμούς σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Αν έχετε κάποια σημαντική εφαρμογή, εργασία ή πρωτόκολλο το οποίο θέλετε να εκτελείτε μέσω του τερματικού δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης προτού προβείτε σε παραγγελία.

Αν ξέρουμε όλες τις απαιτήσεις σας, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν υπάρχουν προβλήματα απόδοσης ή παράγοντες περιορισμού. Έτσι, θα μπορούμε να σας δίνουμε ειδικές συμβουλές για τα προϊόντα, ώστε να διασφαλίζουμε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο την ευρυζωνική σύνδεση της Bigblu.

Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες τα προγράμματα δορυφορικής ευρυζωνικής σύνδεσης της Bigblu δεν κρίνονται κατάλληλα;

  • Κάποια προϊόντα λογισμικού απομακρυσμένου ελέγχου (η δορυφορική ευρυζωνική σύνδεση είναι ιδανική για ανταλλαγή μικρού αριθμού πολύ μεγάλων αρχείων και όχι τόσο για ανταλλαγή μεγάλου αριθμού πολύ μικρών αρχείων).
  • Υψηλή κίνηση ανοδικής σύνδεσης προς δορυφόρο (uplink), όπως Web hosting ή FTP hosting.
  • Οι εφαρμογές VPN τύπου IP-Sec μπορούν να παρέχονται με ειδική δρομολόγηση και πρόσθετο υλικό. Ωστόσο, εναλλακτικά πρωτόκολλα, όπως τα SSL, SSH και UDP λειτουργούν πολύ καλά).
  • Online παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο (δεν είναι ποτέ, επί της ουσίας, πρακτικά για δορυφορικές συνδέσεις)

Υπάρχουν όρια στον όγκο των δεδομένων που μπορώ να μεταφέρω;

Αν η επιχείρησή σας είναι αρκετά τυχερή ώστε να βρίσκεται σε μια περιοχή με πρόσβαση στις επιλογές των σταθερών ασύρματων επαγγελματικών προγραμμάτων, θα έχετε απεριόριστα δεδομένα.

Διατηρώ μια επιχείρηση η οποία με αναγκάζει να μετακινούμαι διαρκώς και θέλω μια σύνδεση που να μπορεί να χρησιμοποιείται εύκολα σε κάθε τοποθεσία.
Αν οι τοποθεσίες της επιχείρησής σας βρίσκονται εντός της εμβέλειας του δικτύου 4G, τότε καλύτερα να συνδεθείτε με αυτό. Διαφορετικά, σας συνιστούμε να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς συμβούλους μας για να μάθετε αν μπορούμε να προσαρμόσουμε μια λύση στα μέτρα σας.

Θα επηρεάσουν τα προβλήματα δορυφορικής καθυστέρησης τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής μου;
Ουσιαστικά όχι. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία επιτάχυνσης, η οποία περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο διακομιστή μεσολάβησης για την ενίσχυση της απόδοσης (PEP) με δυνατότητα λήψης δεδομένων εκ των προτέρων. Αυτή η τεχνολογία επιταχύνει την περιήγηση και τις λήψεις και παρέχει σε εσάς και τους υπαλλήλους σας στιγμιαία απόδοση επί της οθόνης.

Επηρεάζουν οι κακές καιρικές συνθήκες την απόδοση;

Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι οι καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το σήμα. Ωστόσο, θα πρέπει να προκύψουν «ακραίες» καιρικές συνθήκες, οι οποίες γενικά επιβραδύνουν το σύστημα. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η συνολική απόδοση του δορυφόρου KA Sat είναι 99,5%, ποσοστό το οποίο είναι υψηλότερο από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες σταθερής γραμμής.